Friday, August 30, 2013

Usutavad uudised Brand Manualist



Brand Manual avab septembri teisel päeval oma esimese välisesinduse – Stockholmis.

Sellega seoses on aset leidnud mõned olulised muudatused ja täiendused meie meeskonnas. Esiteks liitus Brand Manualiga tiimiga Göran Crafoord, kes hakkab juhtima uut ettevõtet Brand Manual Sweden AB. Göranil on üle 25 aasta kogemust kommunikatsiooni ja marketingi vallas nii strateegia- kui ka loovjuhina. Tema tugevuseks on inimeste alateadlike motivaatorite mõistmine ning seeläbi sihtgrupi reaalsetele vajadustele vastavate teenuste kujundamine.


Göran Crafoord
Enne Brand Manuali oli Göran tegev- ja loovjuht B2B ja avalike organisatsioonide teenindamisele spetsialiseerunud büroos Clinton Agency, mis juhindus teatud määral ka teenusedisaini põhimõtetest. Seetõttu kulges tema ületulek Brand Manuali uskumatult ladusalt ning tema lähenemine tööle on juba positiivselt mõjutanud Brand Manuali metoodika ja tööprotsesside arendamist.

J.Margus Klaar

Stockholmi projekti elluviimiseks siirdus oma sünnimaale tagasi üks Brand Manuali asutajatest, J.Margus Klaar, kes on enamiku elust elanud erinevates välisriikides ja viimased 20 aastat Eestis. Alates 2009. a on ta ehitanud Brand Manuali kindla teadmisega, et ettevõtte oskuste ja meekonna kasv võimaldab laienemist rahvusvahelisele turule.

Margusel on üle 20 aasta kogemust strateegilise turunduse, kommunikatsiooni, reklaami ja teenusedisaini alal. Tema käe all on sündinud tööriistad ja metoodika, mis on muutnud Brand Manuali teenusedisaini valdkonna teerajajaks kogu Põhja-Euroopas.

Göran ja Margus, koos taustajõududega Tallinnas, asuvad Brand Manual Sweden’ist tegema Rootsi parimat teenusedisaini ettevõtet.

Usume, et 2014. aasta septembris kutsume teid Brand Manual Sweden’i esimesele sünnipäevale, et tähistada esimese eduka aasta möödumist. Asukoht täpsustamisel :-)

Helistage meile. Või kirjutage. Või tulge külla – Stockholmi vanalinn on väga ilus!



Brand Manual Sweden AB
Stora Gråmunkegränd 3
S-111 27 Stockholm
Sweden

Göran Crafoord
goran@thebrandmanual.com
+46 (0)722 52 30 63

J.Margus Klaar
jmk@thebrandmanual.com
+46 (0)722 52 30 64

Brand Manual OÜ
Rotermanni 5
10111 Tallinn
Estonia

Kaarel Mikkin
kaarel@thebrandmanual.com
+372 511 6555




2 comments:

  1. Anonymous30/8/13

    I keep my fingers crossed ... but I know there's no question about the success and progress .... the world is waiting for you ;)

    KH.

    ReplyDelete